top of page

МИНЕРАЛНА ВОДА

Клубът разполага с голям басейн с дължина 36 метра и ширина 18 метра, чиято дълбочина е между 1.2 метра и 2.0 метра и с малък басейн с дължина 16 метра и ширина 8 метра, чиято дълбочина е 0.5 метра. Температурата на водата в детския басейн се поддържа между 29 и 32 градуса, като редовно се допълва с топла минерална вода и се загрява със соларни панели.

Водата в големия басейн е смесена и е между 27 и 30 градуса.

IMG_0553_edited_edited.jpg

ПЪРЗАЛКИ

Тук ще намерите най-голямата водна пързалка в Кюстендил, която работи от 12:00 часа до 18:00 часа през седмицата, а през уикенда от 11:00 до 18:00 часа. Пързалката винаги се наблюдава и обслужва, за да осигурим безопасност за всички наши посетители. Важно е да се запознаете с правилата, написани на таблото, преди да се качите на нея. 

За най-малките плажуващи предлагаме по-малка пързалка, която се намира до детския басейн, където децата лесно могат да се наблюдават от родителите си. 

IMG_0666.HEIC

УРОЦИ ПО ПЛУВАНЕ

Всеки понеделник, вторник и сряда от 18:00 часа до 19:00 часа провеждаме уроци по плуване за деца над 6 години с треньор Мартин Алексов, който се старае да обърне внимание на всяко дете индивидуално. Цената за една тренировка е 10 лв.

wesley-tingey-9-OCsKoyQlk-unsplash.jpg

ПОДДРЪЖКА

Екипът и ръководството на клуба се грижат за високото качество на водата като често проверяват нивата на хлор и pH и третират басейните с техника и химикали.   

За успешното поддържане на хигиената на басейните молим 

всички наши гости да се изкъпят преди влизане във водата, да не плуват с дрехи и да използват по-щадящи слънцезащитни кремове. 

bottom of page